Köysistö -

Köysistön itsehoito-opas

by Köysistö 0 Comments

Köysistön itsehoito-opas 
 
Ohjeita ja opastusta rankempaan elämään. (Miten pysyä elähdyttävän eheänä ja voimaantuneena rock ‘n’ roll elämäntyylin karikoissa?)  
 
Osa I 
 
Emäksinen on uusi musta. 
 
Emäksöi elimistösi. Emäksinen on parempi kuin hapan. Aloita aamu ruokasoodalla ja raikkaalla vedellä. Puhdista vesi vedenpuhdistajalla ja siunaa vesi äärettömyyden merkillä. Sekoita vettä myötäpäivään. Jos olet pohjoisella pallon puoliskolla niin sekoita vastapäivään.  Älä ota aamushotiksi vodkaa vaan etikkaa.  Vähennä kahvinjuontia tai lopeta kokonaan, jos ryyppy on päällä. Kahvi ja alkoholi ovat pahimmat närästyksen ja happamuuden aiheuttajat, joten karsi jompi kumpi. Eli kahvi. Kahvi poistaa ravinteita ja alkoholi on liuotin. Hivenaineet ja vitamiinit katoavat kunnon dokausputken aikana. Juo vihreää teetä litroittain päivässä. Vältä punaista lihaa. Jos syöt lihaa, niin suosi kalaa ja kanaa. Ryyppyputken ollessa päällä Könärit suosittelevat Bloody Marya 
 
Bloody Mary: 
 
Vodkaa 4-8 cl 
Luomutomaattimehua     ( estää ihon palamista ja sisältää vitamiineja ) 
Worcheisterkastike   ( tarpeellisia proteiineja ) 
Tabasco      ( kiihdyttää rasvan palamista ) 
Sitruunamehua  ( sitruuna sisältää runsaasti askorbiinihappoa ja poistaa turvotusta ) 
Merisuolaa   ( suolaa tarvitaan kehon palautumiseen ) 
Mustapippuria  ( antaa hyvän säväyksen ) 
Selleri sekoituks tikuksi. ( poistaa ödeemaa) 
 
Kaarlen detoxdrinksu: 
 
4 cl vodkaa 
Vissyä 
 
Ruoka ja lisäravinteet     
           
Huolehdi suoliston bakteerikannasta. Syö Rasilaisen hapankaalia ja Myrttisen suolakurkkuja ja juo maitohappobakteereja sisältävää kurkkulientä. Hörpi piimää ruokajuomaksi. 
Aterioiksi mieluiten kalaa, vihanneksia, sushia, lohta, silliä, muikkuja. Höyrystä juurekset. Parsakaalia ja kukkakaalia voilla ja suolalla nam! Venäläinen verenseisauttaja Grigorin Rasputin selvisi näiden avulla yhdeksästä murhayrityksestä. Käytä ruuanlaitossa luomuvoita ja kylmäpuristettua neitsytoliiviöljyä. 
Ota lisäravinteita mahdollisimman vähän purkista. D-vitamiini on välttämätön. Sitä voi ryystää purkeista ja rutkasti yli suositusten. Jos rikomme alkoholinkäyttörajoituksia niin miksi emme rikkoisi myös vitamiinisuosituksia? Yliannostuksesta sinkkiä tulee ihanan kuultava iho ja ripuli.  
 
Juo itsepuristettua sitruunamehua päivän mittaan pari lasillista. Se puhdistaa ja auttaa moneen vaivaan ja emäksöityy elimistössä. Syö inkivääriä raakana pari viipaletta päivässä kuorittuna. Könärit suosittelevat myös valkosipulia mutta hikisillä treenikämpillä tai keikkapussissa tämä voi aiheuttaa sosiaalisia haittoja, jolleivat kaikki paikalla olijat syö sitä myös. Tosin Dracula-Ketola ei voi olla enää samassa tilassa. Raasta aidosta kanelista purujauhetta ja käytä sitä smoothiessa tai vedä kuivana. Tarkista, että kaneli on ceylon-kanelia. Keikkabussissa ehdottomassa pannassa ovat vakuumipakatut broileripyörykät. Tietyt ruuat ovat oikeina aikoina Pyhän profaanin asemassa. Silloin voit unohtaa kaikki säännöt, joita ikinä on keksitty. Näitä ruokia ovat: 
 
Pizza 
Riista 
 
Adaptogeenit 
 
Hifistelynä rauhoittumiseen ja parasympaattisen hermoston aktivoimiseen nauti pakurikääpää teenmuodossa ja lakkakääpää ( reishi ). Ei kapseleina. Purkitetuissa tuotteissa on aina jotain mätää ja luonnotonta. Kapseleita ja pillereitä on muutenkin vaikea niellä krapulassa, varsinkin, jos kapseleiden pinta ei ole liukas. 
 
Älä käytä piristäviä ja energisoivia superfoodeja, jos olet sairas. Maca on herkille taiteilijoille aivan liian tujua. Se aiheuttaa ylinopeaa sykettä ja myokardiittivaaraa. 
 
Henkisyys, moralismi ja filosofia 
 
Ole armollinen itsellesi. Arvosta omaa kehoasi. Anna anteeksi menneet ja päästä irti. Koe kaiken kattava positiivinen luovuttaminen. Aina ei tarvitse jännittää ja suorittaa. Tunne rakkautta ja valoa sisälläsi jokaista kudostasi ja atomiasi kohtaan. Näin rakastat koko maailmaa, koska sinä olet koko universumi, solipsistinen mikrokosmos. Ei ole erillistä minää, etkä ole koskaan ollut yksin. Olet täynnä loisia, mikrobeja ja miniötököitä. Me ollaan niiden koti. Muista viettää kuitenkin aikaa yksin itsesi kanssa ja puhele itseksesi,  kuin hullu tohtori. Se säväyttää ja antaa viihdykettä naapureille.  
 
Hulluus on hyve, koska hulluilla on vähiten sidonnaisuuksia ja ehdollistumia. Sen tiedostaminen pitää järjissään mutta itsetietoisuus taas ahdistaa. Vänkä homma.  
 
Muista kuitenkin, että kukaan ei jaksa kuunnella jatkuvaa tajunnanvirtaa ja maaniset ihmiset ovat loppujen lopuksi todella rasittavia kaikessa viihdyttävyydessään. Masennu välillä. Se on ihan ok olla hiljaa, introvertti ja pysyä kotona.  
 
Ihonhoito 
 
Käytä kylmäpuristettua kookosrasvaa ihonhoitoon aamuin illoin. Lutraa sitä myös hiuksiin. Se toimii myös kaikenlaisessa seksissä liukasteena ja joidenkin hippien mukaan myös ehkäisynä. Siihen ei kannata luottaa. Siinä kookossuossa on ryvetty kerta jos toinenkin.  
 
Ihonkuorintaan käytä keitettyjä kahvinpuruja. Tee niistä naamio ja nauti. Kuorintaan sopii myös venäläisestä metodista sovellettu hc-kuorinta. Öljyä itsesi oliivi- tai kookosrasvalla. Levitä koko vartaloosi sokeria ja sauno. Sen jälkeen lisää öljyä. Levitä toinen hunajasta ja merisuolasta tehty seos vartalollesi ja anna vaikuttaa. Lopuksi pese itsesi ruokasoodalla. Suolaa voit levitellä ympäriinsä, koska merisuolalla on puhdistava vaikutus henkisesti ja fysiologisesti. Pahat henget ja synnit pakenevat suolaa.  Muista kaataa kaikki peseytymisvesi viemäriin, ettei energiatukoksia ja kuonaa jää pesutiloihin. Sauna, tuo märkä temppeli, pitää pitää puhtaana. Lopuksi suihkuta aloeveraa kasvoillesi ja muutu saatanallisen punaiseksi. Lopun ajan puritaanin kauneuden salaisuus on ihanan mattapinnan tekevä hunajavoide.  Hoitojen päätteeksi rentoudu ruususen uneen ja seuraavana päivänä kiroa rasvaisia lakanoita.  
 
Käy säännöllisin väliajoin hieronnassa, osteopaatilla ja pedikyyrissä. Osteopatia aktivoi parasympaattisen hermoston ja navanpainelutekniikalla näet lapsuuden traumasi ja osaat hengittää oikein hetken aikaa.  Hemmottele ja rakasta itseäsi. Olet kaikkien nautintojen arvoinen.  
 
Köysistön itsehoito-opas jatkuu  tulevaisuudessa osassa II aiheilla: 
Chakrojen aukaisu, mindfullnessin kirot ja kaunat, saunajooga, suhteellisen liikunnan käsite ja laihtuminen visualisoinnilla. Jatkossa tulossa myös asiantuntijavieraita. Kirjoitukset julkaistaan myös äänikirjaversioina ja podcasteina.  
 
Hyviä vointeja ja ihania elonpäiviä kaikille toivoo  
Köysistö 

Leave a reply

Your email address will not be published.